Andas ren luft RENGÖRING OCH UNDERHÅLL AV LUFTVÄRMEPUMP
Kundbetjäning

Må - Fre: 09:00 - 17:00 Lö: 10:00 - 14:00

Kontakta oss 046-6106586
Arbetsområde: Österbotten (huvudkontor)

Vi erbjuder våra tjänster i hela landet.

Varför Hydrokleen?

Fördelar med att hålla din luftvärmepump ren med Hydrokleen:
  • Du sparar tid och pengar
  • Din luftvärmepump blir som ny
  • Ren inomhusluft garanterad
  • Flera års erfarenhet av rengöring

Hur går rengöringen till?

Vi rengör inte bara enheten. Vi gör noggranna mätningar och kontroller av enheten före och efter rengöring. När du jämför leverantörer av rengöringstjänster för luftvärmepumpar, se till att jobbet handlar om att tvätta alla delar noggrant och en verkligt grundlig rengöring. Rengöringsteknikern tar bort hela maskinens framsida och rengör noggrant cellen, fläkten och andra delar, vilket är en förutsättning för ett rengöringsresultat som håller inomhusluften ren året runt. Dessutom får du viktig information om luftvärmepumpens tekniska tillstånd. Tvätten tar ungefär ett par timmar.

Få gratis kostnadsuppskattning

Få en gratis kostnadsuppskattning redan idag genom att klicka på vidare-knappen.

FAQ

Här hittar du svar på de oftast ställda frågor angående våra tjänster.

Hur ofta bör min luftvärmepump rengöras?

I allmänhet rekommenderar vi rengöring av servicen vartannat år. Vid den första servicen kommer teknikern att rekommendera nästa intervall.
Ibland rekommenderas årlig service, andra gånger vartannat år eller kanske upp till 3 år, ifall enheten endast används sommartid t.ex.

I vissa fall bör rengöring göras ännu oftare, t.ex. om du har ett husdjur, om du röker, om du har en öppen spis eller om värmepumpen är installerad nära köket med mat etc. Om någon i familjen har astma eller allergier, behövs frekvent rengöring av värmepumpen.

Dessutom vill vi betona vikten av att rengöra filtret samtidigt som du dammsuger ditt hem. Eller cirka varannan vecka.

Kan luftvärmepumpen bli skadad av vattnet?

Nej. Värmepumpar har mycket hållbara konstruktioner som tål kondens och fukt. Den mest känsliga delen av värmepumpen är elektroniken som vanligtvis är på höger sida. Denna del blir täckt med plast så att vattnet inte kommer i kontakt med elektroniken. Av de tusentals HydroKleen rengöringar vi utfört har vi aldrig orsakat skador med användning av vatten.

Den specialbyggda HydroKleen-maskinen är exklusivt utformad för rengöring av värmepumpar. Trycket och spridningen av vattenstrålen är perfekt anpassat för att uppnå optimal effekt utan att skada värmepumpens funktion eller mekaniska delar.

Hur skyddas huset mot vattnet som används i rengöringen?

Med hjälp av den specialdesignade skyddspåsen samlas allt vatten och det rinner längre ner i en plastbehållare. Påsen är monterad runt insidan av värmepumpen på ett sådant sätt att den skyddar ditt hem från vattenstänk.

Vattnet torkas upp med en ren trasa och enheten blåses dessutom torr innan användning. Det finns inga kemikalier i högtryckstvätten. Kemikalier appliceras på elementen i värmepumpen direkt före spolningsprocessen. Endast tempererat rent vatten används i den specialdesignade maskinen.

Vad gör att HydroKleen är bättre än traditionell rengöring?

Rengöringsteknikern monterar ner framdelen på luftvärmepumpen. Rengöringsmedel appliceras på alla delar inuti och utanpå enheten. Medlet är godkänt av Allergi och astmaförbundet i AUS (Sensitive Choice).

Med HydroKleen-maskinen spolas all smuts bort med allt mellan 10-35 liter varmt vatten. Maskinen är speciellt byggd för exklusiv rengöring av värmepumpar och rengör effektivt alla delar. Ingen annan maskin på marknaden rengör lika effektivt. Därför är det lätt att lova alla våra kunder full garanti på våra tjänster.

Fungerar HydroKleen på alla värmepumpar?

Ja. HydroKleen fungerar på luftvärmepumpar av alla märken och modeller. Det spelar ingen roll hur gammal värmepumpen är.

Vad ingår i en HydroKleen service?

HydroKleen-servicen är en fördefinierad tjänst som inkluderar serviceinspektion och rengöring.

HydroKleen-tjänsten innehåller fasta kontrollpunkter som säkerställer att allt fungerar korrekt och upptäcker fel i gas, el, vattenläckage etc.

Förutom att se till att allt är i ordning tekniskt, rengör vi din värmepump med marknadens bästa rengöringsmetod – Hydrokleen – så att den fortfarande fungerar länge.

Om något är fel på din maskin kommer rengöringsteknikern att diskutera detta med dig som komma med förslag på förbättringar.

Begär en kostnadsfri offert.
    FO-Nummer: 3093495-5      Tel. 046-6106586

     

    Hydrokleen Finland. All rights reserved.